(untitled) (British Journal of Global Ecology and Sustainable Development, 2022)
Mazkur maqola Abdulla Qahhorning “Ming bir jon” hikoyasi asosida o‘zbek lingvomaydonidagi kasallik konsepti tadqiqi , ayrimlarining pragmatik tahlili hamda boshqa konseplar bilan aloqasiga bag‘ishlangan.