O`ZBEKISTON RESPUBLIKASINING MUSTAQILLIKDAN OLDINGI VA KEYING SIYOSIY HAYOTI (British Journal of Global Ecology and Sustainable Development, 2022)
Bu maqolada O`zbekistonning sho`rolar davridagi siyosiy va ijtimoiy hayoti yoritilgan. Maqolaning asosiy maqsadi O`zbekistonning o`tmishdagi hayotiga nazar solish va bu ma`lumotlarni o`quvchiga taqdim etishdan iborat.