ABDULLA QAHHOR ASARLARIDA KASALLIK KONSEPTI VA UNING PRAGMATIK TAHLILI (“Ming bir jon” hikoyasi misolida) (British Journal of Global Ecology and Sustainable Development, 2022)
Mazkur maqola Abdulla Qahhorning “Ming bir jon” hikoyasi asosida o‘zbek lingvomaydonidagi kasallik konsepti tadqiqi , ayrimlarining pragmatik tahlili hamda boshqa konseplar bilan aloqasiga bag‘ishlangan.